Dit is de ideale sloep in Amsterdam voor 10 – 30 personen

Sinds 2017 is mijn prachtige, moderne sloep “De Eventus” te huur voor een heerlijke privé rondvaart op de Amsterdamse grachten.

Voor gezelschappen tussen de 10 – 30 personen is dit de ideale sloep in Amsterdam. Niet omdat ik het zeg, maar omdat anderen dat vonden

Het gezicht achter de boot ben ik, Dimitri Meijer. Geboren en getogen in Amsterdam. Opgegroeid aan de grachten. Mijn liefde voor boten en varen is letterlijk met de paplepel ingegoten.

Inmiddels getrouwd, heb ik 2 heerlijke kinderen en woon ik nog steeds in Amsterdam.

Dimitri van Rederij Eventus

Varend genieten in Amsterdam

Mijn drijfveer is om jou en je vrienden, familie of zakelijke relaties een topdag te bezorgen op de Amsterdamse grachten. En dan niet op zo’n lelijke varende bak staal, maar op een mooie, moderne, frisse sloep. Mijn sloep :) Varend genieten in Amsterdam. Altijd inclusief alles: schipper, boothuur, loungekussens, een gevulde ijskast met bier, wijn en fris en knapperige hapjes.

Ook leuk: je hebt de boot helemaal voor jullie zelf. Geen andere mensen dus!

Rederij Eventus
Rederij Eventus
Rederij Eventus

Geruisloos varen op 100% groene stroom

De Eventus is een elektrische sloep. Stil, geen last van uitlaatgassen en vaart op 100% groene stroom. Goed voor het milieu dus. En net zo belangrijk: ik vaar jullie geruisloos langs de hotspots van de Amsterdamse grachten.

Persoonlijk contact, snel antwoord

Ik ben altijd bereikbaar. Mocht je nog vragen hebben stel ze dan gerust. Je krijgt van mij altijd snel antwoord. Ook ’s avonds en in het weekend. Als je wilt weten hoe ik jou een onvergetelijke dag bezorg op de grachten. Vraag dan meteen een offerte aan. Je bent verzekerd van de beste all-in prijs.

Hopelijk tot snel!

Dimitri Meijer