Dit is wat anderen over ons zeggen…

Voor gezelschappen tussen de 10 – 30 personen is dit de ideale sloep in Amsterdam. Niet omdat ik het zeg, maar omdat anderen dat vonden:

“We hebben 2 uur lang heerlijk gevaren. Het was top!”
Familie de Jong
“Wat hebben we genoten van Amsterdam, het lekkere eten en drinken”
Maurits
“Mijn collega’s bedankten me voor het regelen van dit bedrijfsuitje na de vaartocht. Rederij Eventus, bedankt!”
Monique
“Samen met mijn vriendinnen zijn we 1,5 uur gaan varen op de Eventus. Wat hebben we het leuk gehad! Topdag!”
Ashley
Review Rederij Eventus
Review Rederij Eventus
“Mijn ouders waren 25 jaar getrouwd. Met de hele familie heerlijk genoten aan boord van Eventus. De sloep is erg ruim en mooi schoon. Heerlijke dag gehad!”
Mark
“Met ons voetbalteam gingen we een dag naar Amsterdam, en we wilden iets speciaals doen. We kozen voor een boottocht, en kwamen via-via bij Eventus. Het was super.”
Rick
“Ik heb een aantal van mijn beste klanten een rondvaart bij Rederij Eventus cadeau gegeven. Ze hebben stuk voor stuk genoten van een heerlijke dag.”
Jan
“We zijn al vaker op een rondvaart door Amsterdam geweest, maar we wilden het een keer doen met onze eigen familie. Eventus bezorgde ons een perfect familie-uitje.”
Familie van Kampen
Rederij Eventus
Rederij Eventus
“De schipper is een topper, want hij zorgde voor een fijne en ongedwongen sfeer. Aanrader!”
Jolanda
“Ik nam mijn personeel mee naar Amsterdam, en een rondvaart mag dan natuurlijk niet ontbreken. Rederij Eventus bezorgde ons een geweldige dag. We hebben veel van Amsterdam mogen ontdekken”
Jesse
“Met zijn allen gaven we een vaartocht cadeau aan een bevriend stel dat gaat trouwen. We hebben het met z’n allen verschrikkelijk naar ons zin gehad. Top!”
Sander
“Het was een fijne tocht op het water, en de service was ook top.”
Els

Persoonlijk contact, snel antwoord

Ik ben altijd bereikbaar. Mocht je nog vragen hebben stel ze dan gerust. Je krijgt van mij altijd snel antwoord. Ook ’s avonds en in het weekend. Als je wilt weten hoe ik jou een onvergetelijke dag bezorg op de grachten. Vraag dan meteen een offerte aan. Je bent verzekerd van de beste all-in prijs.